Warning: file_get_contents(): http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0 in /home/expounit/public_html/cache/sections/tpl_content_18_top.php on line 12

Warning: file_get_contents(http://www.expounit.hu/files/sliding_banners.php?color=blue): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/expounit/public_html/cache/sections/tpl_content_18_top.php on line 12

Nav N Go

CeBIT - Hannover, CES - Las Vegas, IFA - Berlin

Az iGO My way navigációs szoftvert fejlesztő cég exkluzív, egyedi látvénytechnikát felvonultató standjait számos nemzetközi kiállításra cégünk készítette. A tervezésnél a legfőbb szempont a lélegzetelállító látvány, a magas minőség és a modern technológiák alkalmazása volt.

A kreatív és innovatív standok mellett emlékezetesek az általunk szervezett rendezvények is, melyeken sztár fellépőkkel, táncosokkal és különféle show elemekkel kápráztattuk el a vendégeket.

A több éven át tartó sikeres együttműködés alapja az az elégedettség volt, melyet megbízható és teljes körű szolgáltatásainkkal vívtunk ki.

Fotógaléria

Kattintson a képekre a nagyításhoz!